Учні та педагоги Рівненського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі зголосились  допомогти місцевим волонтерам. Ось уже тиждень у навчальному закладі  майже триста учнів та 10 майстрів шинкують, квасять  та маринують капусту, а ще готують борщові набори для солдат

6

За словами заступника директора ВПУ Наталії Борисюк, овочі пожертвували місцеві фермери, а волонтери організували доставку. Долучили до процесу учнів першого та другого курсів.

5

Майбутні кухарі зізнаються, таким чином вирішили підтримати українських вояків на Сході, віддати їм часточку душі та сил, для того, щоб їм було легше.

4

Усього у закладі планують покришити для українських захисників  2,5 тонн овочів та приготувати сотні банок заправки для червоного борщу.

Про це повідомляє прес-служба управління освіти  і науки РОДА

586 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 − пятнадцять =