Конкурс на визначення кращого кухаря серед засуджених в установах пенітенціарної служби Рівненської області став традиційним. Днями, такий конкурс відбувся в Городоцькому виправному центрі №131.

Цьогоріч, за звання найкращого змагалися двоє засуджених. У відповідності до проведеного жеребкування готувались такі страви: салат з огірків, борщ з капусти, м’ясо курей тушковане з картопляним пюре та соусом; салат з капусти, борщ український, каша кукурудзяна м’ясо тушковане та соус.

При проведенні конкурсу були практично показані процес первинної обробки  картоплі, овочів, круп’яних виробів; розрахунки потрібної кількості води для приготування перших, других страв, послідовність закладки продуктів в котел, пасерування борошна і овочів.

В результаті проведеного конкурсу було оцінено приготовлені страви за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками.

За підсумками голосування І місце отримав Андрій Куталовський За результатами проведеного конкурсу комісія вирішила нагородити засудженого Андрія Куталовського почесною грамотою, а засудженому Петру Зрум оголосити подяку.

Нагородження учасників було проведено в щойно облаштованому в українському стилі етнічному куточку їдальні.

Про це повідомляє пенітенціарна служба Рівненської області

Читайте також у “Новинах по-рівненськи”

Розбійників, які вдерлися в квартиру видав запах йоду

На Рівненській АЕС «заручників» успішно звільнили

Рівненщина: у Клевані вшанують пам’ять загиблого Героя

У Клеванському інтернаті відбувся ювілейний 50-ий випуск

tomat_green-01

316 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 5 =