Van-tia3-224x300У той час, коли на полицях супермаркетів та чайно-кавових крамниць продається китайський та індійський чай не українського виробника, у Рівному поціновувачі рідних чайних традицій створили напій, що здатен конкурувати з імпортними чаями.
Назва у нього теж, суто українська – Іван-чай Карпатський. Зібрана у Карпатах рослина Іван-чай використовується для створення класичного чорного ферментованого чаю, з тонким медово-липовим ароматом та насиченим брунатним кольором.
Ось що надихнуло молодих людей з Рівного на таке: “Багато років мене непокоїла думка, чому ми живемо в такій багатій на різноманітні трави країні та споживаємо китайський чай. 1343422367_ivan-chay
Тривалий час, шукав те що повноцінно можна назвати Українським чаєм. Звіробій, ромашка, чебрець … ці всі цілющі, та з неабиякими лікувальними властивостями рослини не змогли повною мірою задовольнити мої пошуки, бо ж лікарські трави не для щоденного вжитку.
shop_items_catalog_image38_81Одного разу, мандруючи Карпатами, все ж знайшов те що потрібно – це Іван-чай!”, – розповів Роман Степонович.

Спробувати Рівненський Іван-чай можна буде найближчим часом у кількох закладах нашого міста. А наразі, ця новинка представлена у соцмережах https://vk.com/wsesvit та https://www.facebook.com/vsesvit.tea?pnref=story

tomat_green-01

Теґи:   
1 661 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

шістнадцять − тринадцять =