Як повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, у порівнянні з минулим роком, харчовим підприємствам Рівненщини з початку 2016 року вдалося суттєво наростити виробництво.

bak_1

Так, інтенсивний приріст – у 2,6 рази – спостерігається на ринку солодкого печива. Також на чверть збільшився випуск здобних виробів.

Наростили виробництво і у м’ясо-молочній галузі. Так, на 89% збільшено випуск м’яса ВРХ, на 76% – молока, на 31% – масла.

Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 48-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.

Загалом, обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ТОВ «Терлич», ТОВ «Хлібодар», ПАТ «Поліссяхліб» та інші.

Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.

Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА

Читайте також у “Новинах по-рівненськи”:

“GRANAT” – територія бездоганного вигляду рівнян

Майже три тисячі вихованців інтернатних закладів Рівненщини отримали атестати

На Рівненщині вручили сертифікати вчителів GLOBE міжнародного зразка

Останній дзвоник пролунав у стінах Дубенської колонії

Грошовий сертифікат вручили рівненському плавцю-переможцю

Рівнян запрошують на фотовиставку до Дня захисту дітей “Чиї ми?”

Завтра на Рівненщині очікується дощова погода з грозою

Арсен Мірзоян у Рівному : “Набридло бути несвідомим”

Діти з Рівненщини поїдуть оздоровлюватись у Пущу-Водицю

894 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

один × два =

НОВИНИ