Провести майстер-клас для безробітних Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запросив італійця Андреа Піраса, повідомляє прес-центр Рівненського регіонального центру зайнятості.

Безробітні, які здобувають професію кухаря навчалися готувати різотто. Основні інгредієнти для італійської страви знайдуться у кожній українській сім’ї – кабочок, рис, олія, часник, цибуля та кубик бульйону.

«Майстер-класи з відомими кухарями для наших слухачів проводимо не вперше. Це досить ефективна форма роботи. Наші фахівці вважаються добре підготовленими, а по закінченню курсів 90% з них працевлаштовуються», – розповіла заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко.

542 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

шістнадцять − девять =

НОВИНИ