Новини по-рівненськи
  • Головна
  • Новини
  • Блоги
  • Всі рубрики
    • Топ-теми
    • Кримінал
    • Здоров’я
    • Відпочинок
    • Спорт
    • На замітку
    • Рекламні оголошення
  • Головна
  • Новини
  • Блоги
  • Всі рубрики
    • Топ-теми
    • Кримінал
    • Здоров’я
    • Відпочинок
    • Спорт
    • На замітку
    • Рекламні оголошення
Головна » Новини » Для рівненських дітей провели майстер-клас із приготування суші

Для рівненських дітей провели майстер-клас із приготування суші

23-Чер-2017

парфуми1

На базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за сприяння ТОВ «Саві Нейшн», відбувся цікавий, смачний  і корисний майстер-клас із приготування суші.DSCF7920
Рівненські дітлахи, які відпочивають у розвиваючому літньому таборі, мали унікальну нагоду познайомитися із японською кухнею. У лабораторії приготування їжі навчального закладу заняття проводив колишній слухач РЦПТО ДСЗ, а нині авторитетний сушист Павло Кособуцький.
Майстер виробничого навчання Наталія Тис:

  • На майстер-класі присутні також слухачі РЦПТО ДСЗ за професією «Кухар». Вони виступають у ролі асистентів сушиста, і це дозволить збагатити знання майбутніх кухарів, ближче познайомитися із особливостями та традиціями японської кухні.

Слухачі вперше спостерігали за приготуванням однієї з найпопулярніших страв.
 Павло Кобилянський із Житомирщини:

  • Мені подобається дізнаватися про щось нове в приготуванні їжі. Сам я ніколи не робив роли. Думаю, після цього майстер-класу зможу пригостити друзів власними суші. 

Олександр Фрінгерт із Здолбунова:

  • Як на мене, найкраща кухня – це українська. Проте, розумітися на кулінарних традиціях інших народів також важливо. Особисто я віддаю перевагу китайській кухні. У ній інгредієнти інші. Цікаво слухати і відразу робити нову страву, та й діти додають азарту. 

Тим часом, із рук майбутніх кваліфікованих кухарів і тих, хто просто любить гратися «у кухню»,  усі складові для суші потрапляють на макісу – бамбуковий килимок.
Павло Кособуцький ділиться:

  • Пристрасть до кухні та навчання в РЦПТО ДСЗ дали змогу професійно займатися улюбленою справою. Згодом змінив формат роботи і вже працював не просто кухарем, а сушистом. Впродовж тривалого періоду я вдосконалював майстерність у різноманітних закладах. На прохання провести майстер-клас в РЦПТО відгукнувся радо, адже сам починав із навчання, і знаю, як важливо вчитися біля майстра.

На деякий час у навчальному закладі знана і улюблена з дитинства професія стала захоплюючою грою. Кваліфікований супровід Павла Кособуцького і Наталії Тис дозволив присутнім успішно впоратися із приготуванням незвичної страви. На столах з’явилися акуратні апетитні суші, які відразу й куштували їх автори.
Для дітей майстер-клас став своєрідним містком до професії кухаря, а слухачі РЦПТО ДСЗ отримали ще один цінний урок із приготування однієї з найпопулярніших нині страв.
У РЦПТО ДСЗ традиційно проводяться різноманітні майстер-класи для слухачів, що дозволяє поліпшувати їхні знання, вдосконалювати майстерність, і в подальшому бути конкурентоздатними  робітниками на ринку праці.
Про це повідомляє Діна Мазуркевич  Рівненського ЦПТО ДСЗ

Позначки:
дітимайстер-классуші

Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.

Новини партнерів:
Читайте також:
12-Вер-2016Новини

Аліна Ляшук з Рівненщини бореться за участь у 7 сезоні Х-фактора

24-Січ-2017Новини

В Рівненській ОДА відбувся тендер на ремонт 29 північних амбулаторій

29-Кві-2022Кримінал

Російського генерала підозрюють у бомбардуванні нафтобаз Рівненщини

03-Жов-2020Кримінал

На Рівненщині поліцейські вилучили понад 100 кілограмів бурштину та готові вироби із нього

Останні новини

12-Вер-2025

ДТП у Гощі: авто розірвало навпіл, водій отримав незначні ушкодження

12-Вер-2025

У Сарнах відбувся базовий тренінг програми «Молодіжний працівник»

11-Вер-2025

На Рівненщині презентували унікальні тактильні моделі історичних споруд із аудіоописом

11-Вер-2025

Заколов вилами собаку: за фактом жорстокого поводження з твариною перед судом постане житель Сарненського району

11-Вер-2025

«Культурний код: відчуй себе в традиції» — проєкт, що зберігає спадщину та відкриває її через технології

Популярні новини

04-Вер-2025

Обласний шкірвендиспансер відновлює виїзні прийоми у громадах Рівненщини

08-Вер-2025

Осінь на Поштовій: як Рівне на один день повернулося в атмосферу 30-х років

04-Вер-2025

У Костополі малолітня дівчинка випала з вікна

10-Вер-2025

6 років за ґратами проведе зловмисник за збут канабісу у Дубенському районі

11-Вер-2025

Корець долучився до всеукраїнської акції «Рушник надії»

Ми в мережі

Новини по-рівненськи
Погода
Рівне

вологість:

тиск:

вітер:

Погода на 10 днів від sinoptik.ua

Всі права захищені чинним законодавством України.
Повне або часткове використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання (для інтернет-видань — гіперпосилання) на tomat.rv.ua
Редакція може не поділяти думку авторів. Адміністрація сайту залишає за собою можливість редагувати надані їй матеріали.
Блоги – це матеріали, які відображають винятково точку зору автора. Редакція не несе відповідальність за публікації блогерів.
Контакти сайту: Електронна адреса: [email protected] Тел: 098 37 98 993
© ТОВ «ІНФОРМАЦІЙНЕ АГЕНТСТВО «НОВИНИ ПО-РІВНЕНСЬКИ» 2014-2020

Розробка сайту.