Як повідомили у департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, харчовики області з початку року значно збільшили виробництво у порівнянні з минулорічним аналогічним періодом.
Так, інтенсивний приріст спостерігається у м’ясо-молочній галузі. Зокрема втричі збільшилося виробництво м’яса, зокрема яловичини, вдвічі – молока, майже на 20 відсотків – масла.
30-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Також харчовики Рівненщини виготовили у два рази більше печива, на чверть – шоколаду та на 16 відсотків –здобних виробів.
Загалом обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили  ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ПАТ «Поліссяхліб», ТзОВ «Хлібодар», ПАТ «Рівненська кондитерська фабрика».
Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України, а й експортується до країн Європи.
Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА
Теґи:
405 переглядів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 5 =