Борщові набори та квашену капусту готують майбутні кухарі для українських солдат
Учні та педагоги Рівненського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі зголосились допомогти місцевим волонтерам. Ось уже тиждень у навчальному закладі майже триста учнів та 10 майстрів шинкують, квасять та маринують капусту, а ще готують борщові набори для солдат
За словами заступника директора ВПУ Наталії Борисюк, овочі пожертвували місцеві фермери, а волонтери організували доставку. Долучили до процесу учнів першого та другого курсів.
Майбутні кухарі зізнаються, таким чином вирішили підтримати українських вояків на Сході, віддати їм часточку душі та сил, для того, щоб їм було легше.
Усього у закладі планують покришити для українських захисників 2,5 тонн овочів та приготувати сотні банок заправки для червоного борщу.
Про це повідомляє прес-служба управління освіти і науки РОДА
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.