«Кращого кухаря» обирали в Рівненському слідчому ізоляторі
Днями, в Рівненському слідчому ізоляторі управління ДПтС України в Рівненській області, серед засуджених господарської обслуги проведено конкурс на “Кращого кухаря”.
Конкурс проходив у два етапи: практична та теоретична частина. Згідно норми харчування №3 перед кухарями були поставлені такі завдання: приготування супу, каші та салату.
Під час конкурсу засудженим були приготовлені наступні страви: суп гороховий із зеленню, макарони по флотські з зеленню та салат з буряка червоного; суп картопляний з крупою пшеничною з зеленню, каша ячмінна з консервами м’ясними та салат з капусти квашеної та цибулі. Адміністрацією установи було проведено дегустацію та оцінку кожної страви.
«Враховуючи оцінювання за письмові тестування та смакові якості приготовлених страв, переможцем конкурсу визначено Олександра Кардаша. В якості приза засудженого нагороджено солодким подарунком», – розповідає начальник Рівненського СІЗО Юрій Ткачук.
Начальник Рівненського слідчого ізолятора подякував кухарям за їхню роботу та сумлінний підхід до поставленої задачі – організація харчування ув’язнених.
Повідомляє прес-служба управління ДПтС України в Рівненській області
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.