Рівненщина: у Городоцькому виправному центрі вибирали кращого кухаря серед засуджених
Конкурс на визначення кращого кухаря серед засуджених в установах пенітенціарної служби Рівненської області став традиційним. Днями, такий конкурс відбувся в Городоцькому виправному центрі №131.
Цьогоріч, за звання найкращого змагалися двоє засуджених. У відповідності до проведеного жеребкування готувались такі страви: салат з огірків, борщ з капусти, м’ясо курей тушковане з картопляним пюре та соусом; салат з капусти, борщ український, каша кукурудзяна м’ясо тушковане та соус.
При проведенні конкурсу були практично показані процес первинної обробки картоплі, овочів, круп’яних виробів; розрахунки потрібної кількості води для приготування перших, других страв, послідовність закладки продуктів в котел, пасерування борошна і овочів.
В результаті проведеного конкурсу було оцінено приготовлені страви за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками.
За підсумками голосування І місце отримав Андрій Куталовський За результатами проведеного конкурсу комісія вирішила нагородити засудженого Андрія Куталовського почесною грамотою, а засудженому Петру Зрум оголосити подяку.
Нагородження учасників було проведено в щойно облаштованому в українському стилі етнічному куточку їдальні.
Про це повідомляє пенітенціарна служба Рівненської області
Читайте також у “Новинах по-рівненськи”:
Розбійників, які вдерлися в квартиру видав запах йоду
На Рівненській АЕС «заручників» успішно звільнили
Рівненщина: у Клевані вшанують пам’ять загиблого Героя
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.