Безробітні готували різотто разом із італійцем Андреа Пірасом
Провести майстер-клас для безробітних Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості запросив італійця Андреа Піраса, повідомляє прес-центр Рівненського регіонального центру зайнятості.
Безробітні, які здобувають професію кухаря навчалися готувати різотто. Основні інгредієнти для італійської страви знайдуться у кожній українській сім’ї – кабочок, рис, олія, часник, цибуля та кубик бульйону.
«Майстер-класи з відомими кухарями для наших слухачів проводимо не вперше. Це досить ефективна форма роботи. Наші фахівці вважаються добре підготовленими, а по закінченню курсів 90% з них працевлаштовуються», – розповіла заступник директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко.
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.