Хлібопекарня на Рівненщині випікає 60 тонн продукції щодоби
Свою першу продукцію компанія «Хлібодар» випустила 16 жовтня 2003 року. Символічно, що згодом саме 16 жовтня у світі почали відзначати Всесвітній день хліба.
Із роботою одного з провідних хлібопекарських підприємств області ознайомився заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан. ТзОВ працює під торговою маркою «Рум’янець».
За понад двадцять років роботи виробничі потужності підприємства зросли у 12 разів: від 5 тонн на добу на старті до 60 тонн сьогодні. Асортимент налічує понад сотню видів хлібобулочних і кондитерських виробів. Продукція постачається у понад 2000 торгових точок Рівненщини та ще десяти регіонів України.
«Завдяки сучасним технологіям холодної заморозки підприємство вийшло і на зовнішні ринки. Хлібобулочні вироби з Рівненщини експортують до Італії, Іспанії, Туреччини, Німеччини та США. Особливою популярністю серед іноземних споживачів користується маковий рулет», – розповів керівник підприємства Микола Загривий.
Тут працює понад 500 людей, які щодня створюють якісну продукцію. Серед планів компанії – розширення потужностей, запуск додаткових ліній та виробництво нових видів випічки.
«Від 5 тонн на добу – до експорту в США та ЄС. Приємно бачити як хлібопекарське підприємство розвивається. Компанія працює за стандартами Євросоюзу та впроваджує енергоефективні рішення. Рівненщина пишається такими компаніями. Це – про якість, стабільність та розвиток», – відзначив Олександр Кохан.
Повідомляє пресслужба Рівненської ОДА
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.