На Рівненщині зростає харчове виробництво
Харчовики краю нарощують своє виробництво
Як повідомили у Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА з початку року значно зріс обсяг м’ясо-молочної продукції, консервації, ковбаси, печива та борошна.
Підприємствам Рівненщини вдалося суттєво наростити виробництво у м’ясній галузі, зокрема, м’яса ВРХ у 4,5 рази, свинини на 18,5%.
Інтенсивний приріст спостерігається і у молочній галузі. Так, на 70,1% збільшено випуск молока, на 29,6%, – масла та на чверть – кисломолочних продуктів.
Чотирьох разове зростання демонструє ринок виробництва консервованих овочів, а також на третину – ковбасних.
На 17% стали виробляти більше печива та борошна.
Загалом, обсяги виробництва продукції збільшили ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Інус-ЛТД», ПрАТ «Рівне-борошно», ДП «Радивилівський КХП» та інші.
Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.