У Рівному робитимуть чай
У той час, коли на полицях супермаркетів та чайно-кавових крамниць продається китайський та індійський чай не українського виробника, у Рівному поціновувачі рідних чайних традицій створили напій, що здатен конкурувати з імпортними чаями.
Назва у нього теж, суто українська – Іван-чай Карпатський. Зібрана у Карпатах рослина Іван-чай використовується для створення класичного чорного ферментованого чаю, з тонким медово-липовим ароматом та насиченим брунатним кольором.
Ось що надихнуло молодих людей з Рівного на таке: “Багато років мене непокоїла думка, чому ми живемо в такій багатій на різноманітні трави країні та споживаємо китайський чай.
Тривалий час, шукав те що повноцінно можна назвати Українським чаєм. Звіробій, ромашка, чебрець … ці всі цілющі, та з неабиякими лікувальними властивостями рослини не змогли повною мірою задовольнити мої пошуки, бо ж лікарські трави не для щоденного вжитку.
Одного разу, мандруючи Карпатами, все ж знайшов те що потрібно – це Іван-чай!”, – розповів Роман Степонович.
Спробувати Рівненський Іван-чай можна буде найближчим часом у кількох закладах нашого міста. А наразі, ця новинка представлена у соцмережах https://vk.com/wsesvit та https://www.facebook.com/vsesvit.tea?pnref=story
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.