В Рівненській області зростає виробництво печива, м’яса та молока
Як повідомили в Департаменті агропромислового розвитку Рівненської ОДА, у порівнянні з минулим роком, харчовим підприємствам Рівненщини з початку 2016 року вдалося суттєво наростити виробництво.
Так, інтенсивний приріст – у 2,6 рази – спостерігається на ринку солодкого печива. Також на чверть збільшився випуск здобних виробів.
Наростили виробництво і у м’ясо-молочній галузі. Так, на 89% збільшено випуск м’яса ВРХ, на 76% – молока, на 31% – масла.
Також на третину більше стали виробляти консервованих овочів. 48-відсоткове зростання демонструє ринок фруктових джемів та пюре.
Загалом, обсяги виробництва продукції у 2016 році збільшили ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Радивилівмолоко», ТзОВ ВТП «Агропереробка», ТзОВ «Юрмія», ТзОВ «Компанія «Зевс-ЛТД», ПП «Віліс», ПАТ «Родина», ТОВ «Терлич», ТОВ «Хлібодар», ПАТ «Поліссяхліб» та інші.
Підприємства харчової промисловості Рівненської області реалізовують свою продукцію не тільки на ринку України. Продукція експортується також до країн Європи, Азії та Африки.
Повідомляє прес-служба Рівненської ОДА
Читайте також у “Новинах по-рівненськи”:
“GRANAT” – територія бездоганного вигляду рівнян
Майже три тисячі вихованців інтернатних закладів Рівненщини отримали атестати
На Рівненщині вручили сертифікати вчителів GLOBE міжнародного зразка
Останній дзвоник пролунав у стінах Дубенської колонії
Грошовий сертифікат вручили рівненському плавцю-переможцю
Рівнян запрошують на фотовиставку до Дня захисту дітей “Чиї ми?”
Завтра на Рівненщині очікується дощова погода з грозою
Маєте важливі і цікаві новини? Пишіть нам на електронну адресу: [email protected] або телефонуйте за номер телефону 098 37 98 993.